Duyurular







Temel Gıda Hijyen Eğitimi Hakkında

Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği gereği; ekmek ve ekmek çeşitlerinin üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışan personelin almak zorunda olduğu Temel Gıda Hijyen Eğitimi; 05 Temmuz 2017 Çarşamba günü 13.00 -17.45 saatleri arasında, Birlik Binamızın 4. Katındaki konferans salonunda yapılacaktır.

Birliğimiz ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu koordinatörlüğünde, İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek olan eğitim; İzmir Fırıncılar Esnaf Odamız ile Armutlu, Torbalı, Kemalpaşa, Balçova ve Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odamıza, bu eğitime katılmak amacıyla müracaat eden fırıncı esnaf ve sanatkârlarımıza yönelik olarak düzenlenecektir. 

Bilgilerinize