Google’dan esnafa dijital destek…

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Eğitim Merkezi’nde düzenlenen girişimcilik eğitimine katılan kursiyerlere, dijital teknoloji alanında da sunumlar yapıldı.

İŞKUR, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği , T.C. Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Google’ın ortaklaşa yürüttüğü Dijital Atölye Projesi kapsamında düzenlenen  eğitimlerde, Dijital Atölye / Dijital Pazarlama Danışmanı Mustafa Hepekiz  kursiyerleri aydınlattı.

Yaşanan çağda internet kullanımın günlük yaşamda büyük önem kazandığını hatırlatan Dijital Atölye / Dijital Pazarlama Danışmanı Mustafa Hepekiz  ‘‘Dijital teknoloji son yıllarda hızla geliştirmektedir. Artık toplumdaki her birey sosyal hesapların en az birini kullanmakta. İESOB Eğitim Merkezi’nde düzenlenen eğitimlerle de genç girişimcilerin  ileride kuracağı işletmelerde ve yatırımlarda dijital pazarlamadan daha fazla yararlanabilmelerini hedefliyoruz’ diye konuştu.

Esnaf sanatkarların gelişen teknolojiyi daha iyi kullanabilmelerini kaydeden İESOB Kalite yönetim temsilcisi Dila Göktaş ise, teknolojinin nimetlerini kullanamayan, dijital ortam ile entegrasyonun sağlayamayan işletmelerin çok ciddi gelecek kaygısı yaşayacaklarını söyledi.

Göktaş ‘Düzenlediğimiz eğitimlerle geleceğin esnaf sanatkarlarına, işlerini dijital alanda nasıl geliştirebileceklerini ve hizmetlerinde katma değeri nasıl artırabileceklerini anlattık. Yakın gelecekte herkes mobil cihazları ve interneti kullanarak işlerini görecek. Üyelerimiz dijital fırsatları avantaja çevirdikleri oranda günün rekabet ortamında başarıyı yakalayabileceklerdir’ dedi.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun