İZMİR ESNAFI AHİLİK HAFTASI'NI KUTLUYOR...

Ahilik Haftası kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'ndaki çelenk koyma töreni ile başladı. Törende meslekleri simgeleyen canlı heykeller dikkat toplarken, katılımcılara karanfil dağıtıldı, gevrek-ayran ikram edildi.
İESOB yöneticileri ve Ahilik Kutlama Komitesi üyeleri daha sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan ile İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti. İESOB Başkanı Mutlu Aydoğan ve Ayyıldız'a günün anısına birer plaket sunarken Ahilik Haftası ve öğretileri hakkında bilgi verdi.
Günün ikinci bölümünde Birlik Plaza'da Şehit Fethi Bey Lisesi öğrencileri tarafından Şed Kuşatma Töreni'ni anlatan tiyatral gösteri sunuldu. Büyük beğeni toplayan oyunun ardından İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, İESOB Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam, Büyükşehir Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan, Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır yaptıkları konuşmalarla katılımcıları selamladılar.
Törenin sonunda protokol üyeleri tarafından, Yılın Ahisi seçilen Otel işletmecisi Nuri Kamiloğu ile ilin kalfası seçilen İhsan Emre Yıldırım'a ve ilin çırağı seçilen Oğuzhan Bilgiç'e özel kıyafetleri giydirildi.

Fotoğrafların devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz

İZMİR ESNAFI AHİLİK HAFTASI'NI KUTLUYOR...

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun