Mutlu TESK yönetiminde…

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK)’in 20. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu yaptı.
Genel Kurulda yapılan seçimlerin sonucunda TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken güven tazelerken, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu da TESK yönetim kurulu üyeliğine seçildi.
Türk esnaf sanatkarlarının en üst kuruluşu olan TESK yönetiminde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, ‘Şimdi sorumluluğumuz arttı. Türk esnaf sanatkarının sorunlarını gündeme getirmek, çözüm yolları geliştirmek ve sıkıntılarını hafifletmek için daha fazla şevk ve eforla çalışacağım. Beni göreve layık gören TESK genel başkanımıza ve genel kurul delegelerimize teşekkür ediyorum. Bu onurlu göreve layık olmaya, özveri içinde çalışmaya, Türk toplumunun temelini oluşturan esnaf sanatkarlarımıza daha iyi hizmetler vermeye çaba göstereceğim’ diye konuştu. 
Genel kurul sonucunda TESK’in yeni dönem yöneticileri şu isimlerden oluştu: Yönetim kurulu: Bendevi Palandöken (Genel Başkan), Mehmet Burhan Aksak (Muş), Fevzi Apaydın (Şoförler Federasyonu), Zekeriya Mutlu (İzmir), Ömer Küsbeoğlu (Gaziantep), Alican Ebedinoğlu (Diyarbakır), Arif Tak (Bursa), Fazlı Yalçındağ (Kasaplar Federasyonu), Adlıhan Dere (Antalya), Şevket Keskin (Malatya), Ahmet Övüç (Kayseri), Güven Aksoy (Rize), Bedir Limon (Erzincan), Özcan Saraçoğlu (Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu), Abdülkadir Teksöz (Hatay).
Denetim Kurulu: Muharrem Karabacak (Konya), Beşir Köksal (Sivas), Bahamettin Öztürk (Kırşehir), Talat Dinçer (Mersin), Halil İbrahim Balcı (Fırıncılar Federasyonu)

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun