Mutlu'dan Bayrak asma çağrısı…

Esnaftan Bayrak asma çağrısı…

Dün gece, silahlı kuvvetler içindeki dar bir kesim, devletimize ve milletimize yönelik bir darbe girişiminde bulunmuş; gerek devletten gerekse milletten aldığı tepki karşısında amaçlarına ulaşamamışlardır.

Yapılan girişim milli iradeye, Cumhuriyet’e, onun kurumlarına ve demokrasiye karşı yapılmıştır.

En büyük tesellimiz, yapılmak istenen saldırının kısa sürede ve en şiddetli biçimde yanıtlanmış, çıkartılmak istenen yangının söndürülmüş olmasıdır.

Bir diğer tesellimiz de tüm siyasi unsurların darbe heveslilerine karşı ağız ve yürek birliği yapması, saldırganların milli birlik ve bütünlüğümüzü zedeleme girişiminin karşılıksız kalmış olmasıdır. 

Esnaf ve sanatkarlar, 800 yıllık bir tarihle yoğrulmuş Ahilik felsefesinden aldığı terbiyeyle her zaman devletine ve milletine bağlıdır ve onlara karşı yapılacak her türlü hareketin karşısında durur.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak, bizlere bağlı İzmir’de 400 bin esnaf ve sanatkar, 129 meslek odası ve 1200 delegemizle; demokrasinin ve milli iradenin yanındayız.

İzmir’deki tüm esnafımızı, milli birlik ve bütünlüğümüzü simgesi şanlı bayrağımızı işyerlerine, araçlarına ve evlerine asmaya, Cumhuriyetimize kast etmeye niyetlenenlere karşı tepkilerini göstermeye davet ediyorum. 

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun