Şehitler için lokma döktürdüler…

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yöneticileri, İstanbul’daki hain saldırıda şehit olan polisler ile hayatını kaybeden masum siviller için lokma döktürdü.

Terör saldırısını nefretle kınadıklarını söyleyen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Birliğe bağlı odaların başkanlarına mesaj geçerek Türk polisine destek vermelerini istediklerini kaydetti.

Halkın güvenliği ve huzuru için emniyet güçlerinin fedakarca hayatlarını ortaya koyduklarına dikkat çeken Mutlu, ‘Teşkilat başkanlarımızdan bölgelerindeki karakollara başsağlığı ziyaretinde bulunmalarını, bu şekilde esnaf sanatkar camiasının Türk polisinin yanında olduğunu göstermelerini istedik. Menfur olay yüreklerimizi dağlamıştır. Ancak bu tür saldırılar ne milletimizi ne de kahraman polisimizi yıldıramayacaktır.

Gün birlik beraberlik günü, dayanışma günüdür. Bu özel günlerde polisimize daha fazla sahip çıkmalı, geleceğimiz, güvenliğimiz ve huzurumuz için gözünü budaktan sakınmayan emniyet güçlerimizin yanında olmalıyız.’ diye konuştu.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun