21-24 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan START BEAUTY İZMİR EXPO, İZMİR ESTETİK KOZMETİK GÜZELLİK FUARI görkemli şekilde başladı.

Türkiye’nin batıya açılan kapısı olan İzmir, güzellik sektörü alanındaki en kapsamlı organizasyona ev sahipliği yapıyor. 21-24 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan START BEAUTY İZMİR EXPO, İZMİR ESTETİK KOZMETİK GÜZELLİK FUARI görkemli şekilde başladı.
Açılış törenine İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Ticaret İl Müdürü Şahin Ersü, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ,
Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, İzmir Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Sezai Apaydın, İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, İzmirli oda başkanları katıldı.
Fotoğrafların devamı için linke tıklayabilirsiniz
Türkiye’nin batıya açılan kapısı olan İzmir, güzellik sektörü alanındaki en kapsamlı organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun