Bilimi rehber edinecekler…

İzmir Esnaf teşkilatı ile Ege Üniversitesi ortak çalışmalar yaparak, hem mevcut esnaf sanatkarları hem de geleceğin umudu olan çırak ve kalfaları çağa hazırlayacaklar.

İESOB’nin eğitim çalışmalarına ayrı bir önem verdiğini hatırlatan Mutlu, ‘Ege Üniversitesi ile işbirliklerimizi geliştirmek, mesleki alanda üniversitenin desteği ile üyelerimize günün teknolojisine uygun eğitimler vermek ve üyelerimizin geleceğini aydınlatmak istiyoruz. Bu amaçla Ege Üniversitesi’nin değerli akademisyenleri ile Üniversitenin eğitim verdiği alanlarda faaliyet gösteren meslek odalarımızın başkanlarını buluşturduk. Bu önemli bir adım olmuştur’ diye konuştu.

Ziyarette Başkan Mutlu ve 14 ihtisas odası başkanı, üniversitenin akademisyen ve bölüm başkanları ile bir toplantı yaptı. Toplantıya, Bornova Oto Tamircileri Odası Başkanı Bülent İşçi, İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Nejdet Durmuş, Camcılar ve Aynacılar Odası Başkanı Burhan Kocataş, Dökümcüler Odası Başkanı Muzaffer Üründü, Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Kırdı, Kalorifeciler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Kemal Erözel, Kuru Kahveciler Kuru Yemişçiler ve Baharatçılar Odası Başkanı İlyas Gönen, Matbaacılar Odası Başkanı Ceyhun Geçtan, Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Hasan Özkoparan, İzmir Oto Tamircileri Odası Necdet Heppekcan, Pazarcılar Odası Başkanı Hamdin Erişen, Pide Gevrek İmalatçıları Odası Başkanı Mehmet Şükrü Erişen, Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı İhsan Esen ile Yoğurtçular ve Sütçüler Odası Başkanı Nurettin Aydın katıldı.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun