Corona salgını nedeniyle esnaf ve sanatkarların uğradığı ekonomik kayıpların analizini içeren bir kitapçık hazırlayan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, detaylı analizini bağlı bulunduğu bakanlık kanalıyla kabine toplantısına sunuyor.

Corona salgını nedeniyle esnaf ve sanatkarların uğradığı ekonomik kayıpların analizini içeren bir kitapçık hazırlayan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, detaylı analizini bağlı bulunduğu bakanlığın kanalıyla kabine toplantısına sunuyor.
Bilimsel analizlerin ışığında hazırlanan kitabı bağlı bulundukları bakanlığa ilettiklerini belirten İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, 'Bu şekilde kabine toplantısına sağlıklı veriler sunulmasına katkı sağlamak istedik. Esnaf sanatkarlar pandemi sürecinde olumsuz yönde etkilenen kesimlerin başında geliyor. Salgının hızı kesilse bile, üyelerimizin eski günlerine dönmesi, pandemi öncesi iş potansiyellerini yakalamaları kolay olmayacaktır. Dolayısıyla esnaf sanatkarların yeniden ayağa kalkabilmeleri için önerilerimiz dikkate alınmalı, destekler artarak devam etmelidir '' dedi.
 
Kitapçığa ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz.

pandemi nedeniyle esnaf ve sanatkarlarımız uğradığı ekonomik kayıpların analizi

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun