Esnafın Kalbi ATAKALP’e emanet…

Esnafın Kalbi ATAKALP’e emanet…

 

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile ATAKALP Özel Kalp Hastanesi arasında imzalanan protokol ile, İzmirli esnaf sanatkarlar ATAKALP Hastanesi’nden yüzde 20 indirimle sağlık hizmeti alabilecek.

 

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ile ATAKALP Hastanesi Kurumsal İletişim danışmanı Hüseyin Varangel’in imzaladığı protokolden, Birlik ve Birliğe bağlı Odaların çalışanları, üyeleri ve birinci derece yakınları yararlanabilecek.

 

1 yıl süreli protokolün kapsamına giren tüm hastaların kardiyoloji, kardiyoloji laboratuvarı, kalp ve damar cerrahisinde ayakta ve yatarak tedavi tüm tedavileri yüzde 20 indirimle yapılabilecek.

 

Protokol Kapsamındaki Sağlık Hizmetleri:

 

-Kardiyoloji ayaktan muayenesine dahil olan tetkikler (EKG, EKO, efor, laboratuvar kan tetkikleri), SUT fiyatları üzerinden alınacak fark ücretinden indirim uygulanır.

  • Kardiyoloji ayaktan muayenesine dahil olmayan tetkikler (Tansiyon holteri, EKG holteri, MPS, MR, BT ) SUT  fiyatları üzerinden alınacak fark ücretinden indirim uygulanır.
  • Kardiyoloji invaziv girişimler (koroner anjiyografi, anjiyoplasti, geçici ve  kalıcı kalp pili ve ICD uygulamalarında SUT fiyatları üzerinden alınabilecek fark ücretinden indirim uygulanır.
  • Kalp ve damar cerrahisi ayaktan muayene ‘sinde SUT fiyatları üzerinden fark ücretinden indirim uygulanır. Ayaktan Muayeneye dahil olmayan tetkikler (Doppler usg) SUT fiyatları üzerinden indirim uygulanır.
  • Tıbbi tedavi amaçlı yatışlarda SUT fiyatları üzerinden alınacak fark ücreti geçerlidir.

üzerinden (yirmi) olacaktır.”

 

 

 

 

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun