Gücümüz Milli İrade, Hedef Büyük Türkiye

Türkiye'deki tüm kuruluşların 15 Temmuz nedeniyle hazırladıkları ortak açıklama, her ildeki kurum temsilcilerinin katılımıyla deklare edildi.

81 ilde aynı anda kamuoyuna duyurulan bildiri ile ortak duygu ve düşünceler dile getirildi

İzmir'deki toplantıya TESK temsilcisi olarak katılan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, esnaf teşkilatının her dönem milletinin ve devletinin yanında yer aldığına dikkat çekti.
Mutlu, 'Milli irade olmazsa olmazımız. Ahilikten aldığı terbiye ile, tarih boyunca her zaman devletinin ve milletinin yanında olan, kavgadan, tartışmadan, çatışmadan uzak duran esnaf sanatkarlarımız, 15 Temmuz ve ertesinde de kendilerine yakışanı yapmışlardır.İzmir Esnaf Teşkilatı bu olağanüstü dönemde devletinin, milli iradenin ve seçtikleri kişilerin yanında durmuştur. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, darbe girişiminin hemen ardından tüm oda başkan, yönetici ve genel sekreterleri ile biraraya gelerek strateji belirlemiş, vatanını, devletini seven her bireye düşen ödevleri yerine getirmiş ve kesimin düşüncelerini kamuoyu ile paylaşmıştır. 
Esnaf sanatkarlarımız da İzmir Birliği’nin ve odalarının önderliğinde demokrasi nöbetlerine katılmış, işyerlerini Türk bayrakları ile donatmış, birlik ve beraberlik içinde milli iradeye, demokrasiye sahip çıkmıştır.' dedi

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun