İESOB 2022 YILI İFTARLARI YARIMADA İLE BAŞLADI

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), Corona salgını nedeniyle ara verdiği geleneksel iftarlarına kaldığı yerden devam ediyor. Her yıl Ramazan ayında merkezde ve ilçelerde gerçekleştirdiği iftarlarla oda yöneticilerini yerel idarecilerle ve mülki amirlerle biraraya getiren İESOB, iki yıl aranın ardından yeniden teşkilatı ile buluştu. 2022 yılı iftarlarının ilki Yarımada bölgesinde yapıldı..
 
Yarımada bölgesinin iftarına, Karaburun, Urla, Çeşme, Seferihisar ve Güzelbahçe’de faaliyet gösteren odaların başkan ve yöneticileri ile Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin, Urla SGK Müdürü İbrahim Elmas, Urla Mal Müdürü Atanur Yıldız, Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Eren ile bölgenin sevilen simalarından Cahit Sarsılmaz katıldı.
 
İftarda konuşan İESOB başkanı Zekeriya Mutlu ise, Ramazan mesajları verdi. Ramazan ayının değerinin iyi kavranması gerektiğine dikkat çeken başkan Mutlu, ‘Ramazan ayı sabır, bereket ve paylaşım ayıdır. İnsanlara ruhlarını, kalplerini arıtabilmeleri için fırsatlar sunar. Bu çerçevede yetime öksüze, fakire fukaraya, sahip çıkın. Yardımların makbulü gizli yapılanlardır. Günlük yaşamınızda, işlerinizde sevgi ve saygıyı esas alın. Bir olayı, bir kişiyi, iş hayatınızda veya sosyal yaşamınızdaki gelişmeleri değerlendirirken empati kurmayı ihmal etmeyin. Bu şekilde hoşgörünüz artacak, en sıkıntılı durumlarda bile bir çıkış noktası bulmanız kolaylaşacaktır. Ana babanız hayatta ise, kıymetini bilin. Onları hoş tutmak, ihtiyaçlarını gidermek görevimizdir. Kalp kırmamaya özen gösterin, aranızdaki kırgınlıkları bitirin. Devlete millete sahip çıkın. Öfkenize ve nefsinize hakim olun. Sabretmesini bilmek ise her işin sonunda hayırlara vesile olur. Üyelerinizi sık sık ziyaret edin, ihtiyaçlarını sıkıntılarını gidermek için elinizden geleni yapın’ şeklinde konuştu.
Fotoğrafların devamı için linke tıklayabilirsiniz

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun