İESOB BAŞKANI ATA’YA ANKARA’DAN TAM DESTEK…

Ankara’da büyük ilgiyle karşılanan İESOB yöneticileri, esnaf teşkilatlarının üst kuruluşlarının genel başkanlarından tam destek aldı…

İESOB Başkanı Yalçın Ata, Başkanvekili Necdet Heppekcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Köksoy, Ankara’da esnaf teşkilatlarının üst kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu. İzmirli esnaf sanatkarların sorunlarının ve beklentilerinin masaya yatırıldığı görüşmelerde, Birlik Başkanı Yalçın Ata, İESOB’nin yeni yönetiminin vizyonu ve planladığı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TESKOMB Genel Başkanı ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül, TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın ve Türkiye Ayakkabıcılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Aydan’ı ziyaret ettiklerini belirten İESOB Başkanı Yalçın Ata, görüşmelerin son derece verimli geçtiğine dikkat çekti.

İESOB Başkanı Yalçın Ata ilk olarak, aynı zamanda genel başkanvekilliğini de yürüttüğü Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu’na da iade-i ziyarette bulundu. Federasyon Genel Başkanı Ahmet Aydan, Ankara ziyaretlerinde İESOB yöneticilerine eşlik etti.

TAM DESTEK

Genel başkanların sıcak ve samimi yaklaşımlarından büyük keyif aldıklarını ve memnuniyet duyduklarını kaydeden Ata, ‘Hem yeni yönetim olarak üst kuruluşlarımıza ilk ziyaretleri gerçekleştirdik, hem de ekonomik anlamda güçlükler yaşayan esnaf sanatkarlarımızın durumu üzerinde müzakerelerde bulunduk. Üyelerimizin beklentilerini ve yaşadıkları sıkıntıları ilk elden aktardık. Sorunların çözümü için çalışmalarımızın takipçisi olacağız. Yeni bir soluk ve heyecanla kolları sıvadık. İzmir esnaf teşkilatının gücünü arkamızda hissediyoruz. Ankara’daki üst kuruluşlarımızın desteği ile de pek çok sorunumuzu kısa sürede çözüme ulaştıracağımıza inanıyoruz. ’ dedi.

İESOB YÖNETİMİNİN YANINDAYIZ

Ankara temaslarında Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret eden İESOB heyeti, esnaf sanatkarların sıkıntıları ve beklentileri hakkında görüşlerini dile getirdi. Samimi bir atmosferde geçen görüşmede İESOB heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Palandöken, Yalçın Ata ve ekibine başarılar diledi. Önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalarda TESK’in İESOB yönetiminin en büyük destekçisi olacağını belirten Bendevi Palandöken, yeni yönetiminin enerjisi ve heyecanı ile İzmirli esnaf sanatkarlara önemli hizmetler vereceğini dile getirdi.

AKGÜL’DEN SICAK KARŞILAMA

Türk esnaf sanatkarının en büyük finans dayanağı olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB)’u da ziyaret eden İESOB yöneticileri, TESKOMB Genel Başkanı ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül ile, esnafın kullandığı krediler üzerine değerlendirmelerde bulundular.

ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARI

İESOB yöneticileri, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı da ziyaret etti. Şoförler Federasyonu ziyaretinde gündemi, İzmir’de faaliyet gösteren şoför odalarının genel sorunları ve beklentileri oluşturdu.

İzmir’de kent ulaşımının üçte birinin, taksicisinden minibüsçüsüne, kamyoncusundan servisçisine kadar şoför esnafı tarafından üstlendiğini hatırlatan Başkan Ata, İESOB’nin ulaşım alanında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun