İESOB, İzmir PTT Başmüdürlüğü ile Protokol İmzaladı

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, esnafın e-ticarette daha etkin olabilmesi amacıyla İzmir PTT Başmüdürlüğü arasında protokol imzaladı. İzmirli esnaf ve sanatkarlara tüm kargo gönderilerinde avantajlı fiyatlar sunan protokol, esnafın internet üzerinden yapılan ticaretteki payını arttıracak.
Esnaf ve sanatkarlarımızın işlerinin kolaylaşacağının altını çizen İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ‘‘E- ticaret sistemi artık ticari hayatın en önemli unsurlarından biri haline gelmiştir. Ülkemizde ve dünyada internet üzerinden alışveriş yapma oranı her geçen gün artmaktadır. Pandemi süreci de online ticaretin önemini ve iş hacmini arttırmıştır. Hedefimiz esnaf ve sanatkarlarımızın ihtiyaçlarını en hızlı, en iyi ve en uygun şartlarda karşılamalarını sağlamaktır. Salgın bitse bile pandemi sürecinde olumsuz yönde en fazla etkilenen kesim esnaf ve sanatkarlardır. Gelişen çağın şartlarına ayak uydurmaya çalışan küçük işletmelere destek ve teşviklerin sürdürülmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu vesileyle başta PTT Başmüdürü Adnan Sert olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ’’ dedi.
İzmir PTT Başmüdürü Adnan Sert ise ‘‘182 yıllık bir kurum olan PTT İzmirli esnaf ve sanatkarlara kaliteli ve hızlı hizmet vermeyi hedeflemektedir. Kargo hizmetlerinde gerçekleşecek olan indirim bir nebzede olsa esnafımızı rahatlatacaktır. İESOB ile yaptığımız protokolün tüm üyelere hayırlı olmasını diliyoruz ‘’ diye konuştu.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun