İESOB’nde devir teslim tamamlandı…

İESOB’nin olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Yalçın Ata göreve başladı. Devir teslim törenine katılan çok sayıda oda başkan ve yöneticisi, yeni dönemin coşkusunu yansıttı…

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (İESOB) 11 Haziran’da yapılan olağanüstü genel kurulunun ardından başkanlığa seçilen Yalçın Ata, İESOB’de yapılan devir teslim töreni ile göreve başladı.

Yalçın Ata ve yönetimini, Birlik binasına gelen çok sayıda oda başkan ve yöneticisi yalnız bırakmadı. Esnaf yöneticileri ile yeni dönemin coşkusunu paylaşan Yalçın Ata, Selehattin Arslan’dan görevi  teslim aldı.

Samimi bir ortamda geçen devir teslim töreninde konuşan Selahattin Arslan, esnaf sanatkar camiasındaki birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, ‘esnaf sanatkara hizmet yarışında bayrağı Yalçın Ata ve ekibine teslim ettik. İyi işler yapacaklarına inanıyoruz. Yalçın Ata ve ekibine başarılar diliyoruz’ dedi.

Biz büyük bir aileyiz

İzmir Esnaf Teşkilatı’nın tarihi bir gün yaşadığını belirten İESOB Başkanı Yalçın Ata ise, yeni dönemde herkesi kucaklayarak dayanışma içinde çalışacaklarını söyledi.

Ata, ‘Ahi Evran ilkeleri dayanışmayı, sevgiyi, saygıyı ön görür. Her şey esnaf sanatkarlarımıza hizmet yolunda çıtayı biraz daha yukarıya çıkarmak için. Seçim bitti, şimdi çalışma zamanı. Bundan sonra esnaf sanatkarlara en iyi şekilde hizmet edebilmek, sorunlarına çözüm yolları üretebilmek için özveri ile, teşkilatımızla omuz omuza hep birlikte çalışacağız. Biz büyük bir aileyiz. Tüm odalarımızı, yöneticilerimizi kucaklayacak, teşkilatımızı ve esnaf sanatkarlarımızı rahatlatacak önemli projeleri hayata geçireceğiz.’ dedi.

Esnafın ekmeğini büyüteceğiz

Esnaf teşkilatına teşekkür eden Yalçın Ata sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Bize güvenen ve göreve getiren bütün genel kurul üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu görevi alnımızın akı ile yerine getireceğiz. Esnaf sanatkarlar toplumun çoğunluğunu oluşturur. Dolayısıyla esnaf kesiminin huzuru ve refahı beraberinde tüm toplumun huzurlu ve mutlu olmasını sağlar. Bu bilinç içinde göreve başlıyoruz, esnaf sanatkarın ekmeğini büyütecek çalışmalara öncelik vereceğiz. Yeni dönem esnaf sanatkar camiasına ve İzmir’e hayırlı olsun’ şeklinde konuştu.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun