İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yöneticilerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile yaptıkları düzenli toplantıların ikincisi gerçekleştirildi.

Toplantıya Tunç Soyer, bürokratları, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Birlik başkanvekilleri, konuları işlenecek odaların başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Esnaf Masası Başkanı Hamdi Yapıcı katıldı. Toplantıda; kruvaziyer turizmi, Mezarlıklar Müdürlüğü ile ilgili yapılması planlanan çalışmalar ile Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği'nin konferans davetine ilişkin konular gündeme geldi Bir önceki toplantıda gündeme gelen ve çözülen konularla ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e esnafa desteğinden ötürü teşekkür eden başkan Mutlu, mezarlıklarda eğitim görmüş sertifika sahibi, ehliyetli kişilerin bu işi yapmasıyla ilgili taleplerini dile getirdi. Mutlu ayrıca kruvaziyer gemilerin yeniden İçzmir’e sefer yapacak olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, bu konuda esnaf sanatkarların hazırlık yapacaklarını dile getirdi.
Başkan Soyer, konunun çözümü için hem ilgili esnaf odalarının hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yetkili birimlerinin bir araya gelip, çözüm bulmasını istedi. Esnaf temsilcilerine turizm alanında hayata geçirecekleri çalışmalar hakkında bilgi veren Soyer, kruvaziyer gemilerin ve yapılacak çalışmaların İzmir esnafına katkı sağlayacağını söyledi.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun