Ocak ayında İzmir'de göreve başlayan Özen'in ziyaretinde, İzmir Birliği'nin organizasyonu ile, kentte gıda işi ile uğraşan odaların başkanları da hazır bulundu. Ziyarette esnaf teşkilatı ile İl Müdürlüğü arasında yapılacak uyumlu çalışmaların temeli atıldı. Gıda sektör temsilcilerinin yaşadığı sıkıntılar, pandemi sürecinde izlenecek yol haritası ve yapılabilecek ortak çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıya, İzmir Büfeciler Odası Başkanı Selahattin Arslan, İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Nejdet Durmuş, İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emin Bağcı, İzmir Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı İhsan Esen, İzmir Pazarcılar Odası Başkanı Hamdin Erişen, İzmir Sabit ve Seyyar Sebze Meyveciler Odası Başkanı Müslüm Türkel, İzmir Pide Gevrek İmalatçıları, Satıcıları ve Benzerleri Odası Başkanı Şükrü Erişen, İzmir Yoğurtçular ve Sütçüler Esnaf Odası Başkanı Nureddin Aydın, İzmir Kantinciler Odası Başkanı Rasim Topçu, İzmir Kurukahveciler, Kuruyemişçiler ve Baharatçılar Odası Başkanı İlyas Gönen ile İzmir Perakendeci Kasaplar Odası Başkanı Ceyhan Yücelmiş katıldılar.