Kent Konseyi İESOB ile işbirliğine gidiyor…

İzmir Kent Konseyi yöneticileri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan, İESOB’nin toplum yararına gerçekleştirdiği çalışmaları yakından izlediklerini belirterek, ‘İzmir Birliği, toplumsal  yaşamda farklı işlevleri bulunan esnaf sanatkarları en iyi şekilde temsil ediyor. İESOB’nin sosyal faydaları gözeten çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz. Bu ziyarette de Birlik Başkanı Mutlu’ya  “Engellilere” yönelik     “Yaşam Merkezleri” ve “Korumalı İşyerleri” gibi önemli konulardaki projeler hakkında bilgi verdik. Bu projeleri İESOB ve ilgili diğer paydaşların da katkılarıyla hayata geçirmek istiyoruz’ dedi.

İESOB’nin çalışmalarında kentlilik kültürünü gözettiğini hatırlatan Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu ise, “Kent Konseyi’nin projelerine bir paydaş olarak katkı sunmaya hazırız.  Şu unutulmamalıdır ki, her insan engelli olma potansiyeli taşır. Bu bir tercih değildir. Dolayısıyla engelli vatandaşlarımıza destek olacak çalışmalara katkı koymaktan mutluluk duyarız. Bu konuda da halihazırda Kent Konseyinin çeşitli çalışma gruplarında görev alan Ar-Ge Müdürlüğü başta olmak üzere bütün birimlerimiz çalışmalara azami katkı koyacaklardır’ diye konuştu.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun