Kent ulaşımının sorunları masaya yatırıldı…

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (İESOB), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yapacağı ortak çalışmalarda ilk adım atıldı.

İESOB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen,  Ulaşım Sektörü İstişare Toplantısıyla, il çapında faaliyet gösteren şoför odaları ile karma odaların başkan ve yöneticileri, İBB Ulaşım birim müdürleri ile bir araya geldi.
İESOB Ulaşımdan Sorumlu Başkanvekili Necdet Heppekcan’ın yönettiği toplantı, Birlik Genel Koordinatörü Alpay Kılıçkaya’nın sunumu ile başladı. İzmir Birliği’nin şoför esnafının hizmet kalitesini artırma yönünde planladığı çalışmaları aktaran Kılıçkaya, İESOB’nin yeni dönemde önem verdiği dijitalleşme konusuna da değindi. 
Toplantıya katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Ozan Yılmaz, İzmir Büyükşehir Belediyesi UKOME Müdürü Vehbi Durdu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Efe Oruç, Toplu Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Dilek Ayyıldız, kentteki toplu ulaşımın işleyişi hakkında bilgilendirmede bulundular.
Toplantı şoför odaları başkanlarının ve katılımcıların yaşadıkları sorunları ve beklentileri ilgililere iletmesi, sorularının cevaplandırılması ile son buldu. İBB yetkilileri gün sonunda İESOB Başkanı Yalçın Ata'ya da nezaket ziyaretinde bulunarak, toplantıda değinilen konuları aktardılar.

 

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun