Mutlu’ya halef-selef desteği…

Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın halef-selef başkanları, İzmir Birliği’ni ziyaret etti. 15 Mart’ta yapılacak genel kurulda 12 yıldır sürdürdüğü başkanlığı Zekai Altaş’a bırakacak olan Ferit Bağcı, yeni yönetimin de omuz omuza çalıştıkları Zekeriya Mutlu ile birlikte hareket edeceğini ifade etti.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu makamında ziyaret eden oda yöneticileri, Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na verilen katkılardan dolayı Mutlu’ya teşekkür etti.

Yeni dönemde aday olmayacağını dile getiren Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferit Bağcı, ‘Bu bir bayrak yarışı. Bugüne kadar özveri ile ilçe esnaf sanatkarına hizmet vermeye çaba gösterdim. Oda yöneticilerimizle Pınarbaşı’nda önemli hizmetler verdik.  Yönetimim yeni dönemde de devam edecek ama ben kendi isteğimle ayrılacağım. Arkadaşlarımın hizmet çıtasını   daha da yukarıya çıkaracaklarına inanıyorum. 12 yıllık görev sürem boyunca bana destek veren herkese teşekkür ederim.’ diye konuştu.

Cumartesi günü yapılacak seçimle görevi devir almaya hazırlanan Zekai Altaş ise, ‘Ferit Bağcı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz de aynı inanç ve düşünce ile hizmet çizgisini sürdürmeye özen göstereceğiz. 15 Mart’ta, Ali Baba Düğün Salonu’nda  kongremizi gerçekleştireceğiz. Genel kurulumuza tüm Pınarbaşı esnaf sanatkarının katılmasını arzu ediyoruz. 12 yıllık başkanımız Bağcı’yı hep birlikte uğurlayalım’ dedi.

Mutlu’nun yanındayız

Mayıs ayında yapılacak İESOB genel kurulunda Zekeriya Mutlu’nun yanında yer alacaklarını kaydeden Altaş,  ‘Birlik Başkanımız Zekeriya Mutlu’nun çalışmalarından memnunuz.  Her faaliyetimizde Mutlu’yu ve ekibini hep yanımızda gördük. Bizim de çizgimiz değişmeyecek. Birlik genel kurulunda çalışmalarını takdir ettiğimiz Zekeriya Mutlu’yu ve ekibini destekleyeceğiz.’  diye konuştu.

Oda yöneticilerinin desteğinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, ‘Yaptığım çalışmalarda teşkilata en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösterdim. Bundan sonra da camianın emrinde olacağım. Bu koltuklar geçici, mühim olan görev süremiz boyunca teşkilatımıza, kentimize ve ülkemize faydalı olabilmek, yarın bir gün görevden ayrılınca iyi anılmaktır.’ dedi.

İzmir’de esnaf teşkilatının genel kurullarının hoşgörü çerçevesi içinde geçtiğini hatırlatan Mutlu, ‘Odalarda yöneticilik yapmak özveri ister. Bu zor göreve aday olan arkadaşlarımızın, kongrelerde sevgi ve saygıya dayalı şekilde mücadele etmeleri Türkiye’ye örnek oldu.’ şeklinde konuştu.

 

FOTO ALTI: (Soldan sağa): Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferit Bağcı, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ve Zekai Altaş bir arada…

 

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun