Mutlu’ya pastalı destek…

Mutlu’ya pastalı destek…

İzmir Pide ve Gevrekçiler Odası’nın yeni yönetiminden İESOB Başkanı Mutlu’ya ilginç destek.  ‘Esnafın Babası’ diye nitelendirdikleri Zekeriya Mutlu için özel pasta yaptıran oda yöneticileri, pastanın üzerine yazdıkları mesajda Mayıs ayında yapılacak Birlik Kongresi’nde Mutlu ve ekibini destekleyeceklerini ifade ettiler.

 

Bir süre önce genel kurulunu tamamlayan İzmir Pide ve Gevrekçiler Odası Başkanı Mehmet Şükrü Erişen ve yöneticileri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’ya destek ziyaretinde bulundu.

Ziyarette özel hazırlattıkları pastayı Birlik Başkanları ile birlikte kesen oda yöneticileri, Mayıs ayında yapılacak Birlik genel kurulunda Zekeriya Mutlu ile ekibini destekleyeceklerini açıkladılar.

Zekeriya Mutlu’nun çalışmalarını takdir ettiklerini belirten İzmir Pide ve Gevrekçiler Odası Başkanı Mehmet Şükrü Erişen, ‘Bugüne kadar yaptığımız her faaliyette Birlik Başkanımız Mutlu ve ekibi yanımızda oldu, bize destek verdi. Şimdi sıra bizde.  Kendisine Esnafın Babası diyoruz. Çünkü o bu sıfatı hak ediyor. Birlik genel kurulunda yönetim ve denetim kurullarımızla Başkanımız Mutlu’ya yürekten tam destek vereceğiz.’ dedi.

Oda yöneticilerinin jestinden büyük memnunluk duyduğunu belirten Zekeriya Mutlu ise, ‘Pide ve Gevrekçiler Odası’ndan gelen pastalı desteğe hem şaşırdım hem de mutluluk duydum. Bugüne kadar oda yöneticilerinden sözlü ve yazılı destek almıştım. İlk defa pastalı bir destek alıyorum’ diye konuştu.

 Esnaf teşkilatının vefalı bir camia olduğunu hatırlatan Mutlu, ‘Yaptığım çalışmalarda teşkilata en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösterdim. Bundan sonra da camianın emrinde olacağım. Bu koltuklar geçici, mühim olan görev süremiz boyunca teşkilatımıza, kentimize ve ülkemize faydalı olabilmek, yarın bir gün görevden ayrılınca iyi anılmaktır. ‘ dedi.

Esnaf teşkilatı açısından genel kurulların  son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Mutlu sözlerini şöyle sürdürdü: ‘ Esnaf sanatkarlar kongrelerinde hem yeni yöneticilerini seçiyor, hem de mesleki ve genel sorunlarını tartışarak çözüm önerileri almak için çaba sarf ediyor.

 

İzmir’de esnaf teşkilatının genel kurulları heyecanlı bir atmosferde, sevgi ve saygıya dayalı şekilde gerçekleşiyor. Genel kurullarımızın çoğunu gerçekleştirdik. Birlik Başkanı olarak bütün arkadaşlarımdan isteğim, bundan sonra da sevgi, saygı ve hoşgörüyü hiç elden bırakmadan genel kurullarımızı düğün, bayram havasında geçirmemiz. Odalarda yöneticilik yapmak özveri ister. Sorunlarımıza çözüm arayıp el ele kol kola seçimlere gitmeliyiz.’

 

 

 

 

 

 

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun