Samsung’dan Esnafa Teknolojik Destek

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB ) ve Samsung ile Samsung ‘un Türkiye’deki iş ortağı olan HIGH-TECH firması, ürünlerinden esnaf ve sanatkarların indirimli yararlanabilmeleri için protokol imzaladı.

İESOB Başkanvekili Selehattin Arslan, HIGH-TECH Genel Müdürü Devrim Almak ve Samsung Türkiye Ege Bölgesi İş Ortağı Yöneticisi Yasin Özen’in imza koyduğu protokol kapsamında, Birliğe bağlı odalara kayıtlı esnaf sanatkarlar, cep telefonu, tablet gibi mobil ürünleri de dahil olmak üzere Samsung elektronik aletlerini  www.hightechbiz.net  adresi üzerinden, en az yüzde 5 indirimle satın alabilecek.

Törende konuşan İESOB Başkanvekili Selahattin Arslan ‘‘ Öncelikli amacımız esnaf ve sanatkarlarımızın taleplerini karşılayarak en iyi hizmete en uygun fiyatla ulaşabilmelerini sağlamaktır.  Bu düşüncelerle gerçekleştirdiğimiz her protokolde üyelerimizin işlerini kolaylaştırarak giderlerini azaltmayı, gelirlerini arttırmayı hedefliyoruz ’’ dedi.

Ayın ürünü

Protokolün esnaf sanatkara özel kampanyaları da içerdiğini hatırlatan Arslan, ‘Cep telefonlarına yönelik uygulanacak olan indirimin sonraki aylarda diğer ürün gruplarını da kapsayabilmesi için çalışmalara devam ediliyor. Ayrıca  İESOB üyelerine ayrıcalıklı olarak ayın ürünü gibi kampanyalar da düzenlenecek ’’ dedi.

İESOB’a bağlı üyelerin çok daha iyi şartlarla Samsung cep telefonlarını temin edebileceklerini belirten HIGH-TECH Genel Müdürü Devrim Almak  ise, ‘‘ Projeye mobil ürünlerden başladık. Mobilden sonra dönemsel beyaz eşya grubu, televizyon grubu, tüketici elektroniğinden, ofis ihtiyacına kadar ürün alanını genişlemeyi hedefliyoruz. Amacımız İzmirli esnaf ve sanatkarlara daha az maliyetli ürünleri sunabilmek ’’ diye konuştu.

Şifre ile alınacak 

Dışarıdan kimseye kampanya şifrelerinin verilmeyeceğini söyleyen Almak ‘‘ Üyeler İESOB’dan alacakları kampanya şifreleriyle  www.hightechbiz.net adresine kayıt olabilecek ve ürünleri satın alabilecekler. Ayrıca Samsung fiyatıyla kendilerine sunulan indirimli fiyat farkını da kıyaslayabilecekler ‘’ şeklinde konuştu. 

OTO AA 05 |
OTO BB 04 |
OTO CC 03 |

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun