Selluka Toplantısı İESOB'da gerçekleşti.

İzmir Valiliği'nin uygun görüşleri ile, Tarihi Kemeraltı Yenileme Alanı içinde bulunan Lokanta/Restoran, Ayaküstü Lezzetler ve Gıda Ürünü Satan İşletmelerin yöresel lezzet, kalite, müşteri memnuniyeti gibi kriterler çerçevesinde değerlendirilmesi, gıda güvenliği kapsamında 'Selluka Belgesi ve Plaketi' verilmesine yönelik projenin toplantısı, İESOB Konferans Salonu'nda yapıldı.
Toplantının açılışında konuşan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu Turuncu Belgesi'ne de değindi. Mutlu, 'Turuncu Belgesi'ne, esnaf sanatkarların ve çarşılarımızdaki tüm işletmelerin sahip olmasını istiyoruz. Turuncu Belgesi'nin işletmelere yayılmasının kolaylaştırılması için bir icra kurulu oluşturulması lazım.Esnaf sanatkarlar Selluka ve Turuncu Belgeleri konularında üzerine düşeni yapmalıdır. Öte yandan, Turuncu ve Selluka belgelerini birleştirici, kolaylaştırıcı bir yöntemin belirlenmesi de doğru olacaktır' dedi.
İESOB Konferans Salonu'ndaki toplantıya Birlik yetkililerinin yanısıra, Konak Kaymakamlığı, Turizm İl Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, DEÜ, Yaşar Üniversitesi, İzmir Ticaret Odası, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, TARKEM, İl Sağlık Müdürlüğü, İZBEL A.Ş., ETİK gibi kurum ve kuruluşlardan temsilciler de katıldı.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun