Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Kapanacak Olan Üçkuyular Pazaryeri Esnafıyla Bir Araya Geldi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım kapanacak olan Üçkuyular Pazaryeri esnafıyla bir araya geldi. Pazarcı esnafının otoban köprüsü altındaki alana taşınma isteğini dinleyen Yıldırım, "Esnafımızın sorununu çözeriz" dedi. 
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım kapanacak olan Üçkuyular Pazaryeri'nin taşınması planlanan alan için otoban köprüsü altındaki alanda incelemelerde bulundu. İzmir Valisi Mustafa Toprak ,Ak Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan ile köprü altındaki alana gezen Bakan Yıldırım'a İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Pazarcılar Odası Başkanı Hamdin Erişen ve Sabit Seyyar Sebze Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Müslüm Türkel de eşlik etti. 
Pazarcı esnafı sorunları birinci ağızdan dinlemeye ve konuyu yerinde inceleyen Bakan Yıldırım "Her şeyin bir yönetimi var pazarcı esnafının sorununu çözeriz kimseyi mağdur durumda bırakmayız. Esnafımızın sorununu çözeriz" dedi. Pazarcı esnafı Bakan ve beraberindeki heyete meyve ikram etti.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun