Yalçın Ata'nın İESOB Başkanlığı ülke genelinde yankı uyandırdı

Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Aydan ve federasyon yöneticileri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata'yı tebrik etmek için samimi bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen Ayakkabıcılar Odalarının başkanlarının da katılımıyla gerçekleşti ve oldukça coşkulu bir atmosferde geçti.

Ziyaret sırasında konuşan Genel Başkan Ahmet Aydan, İESOB Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yankı bulan başarısının kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Aydan, Yalçın Ata'nın çalışkanlığı, dirayeti ve azmiyle tanınan bir isim olduğunu ve İzmir Birliği'ne daha önce birçok kez geldiğini belirterek, bu kez kendi evlerine gelmiş gibi hissettiklerini dile getirdi.
Federasyon yönetimine ve odalar başkanlarına gösterilen misafirperverlikten duydukları memnuniyeti vurgulayan Genel Başkan Ahmet Aydan, Yalçın Ata'nın olağanüstü genel kurulları kazanması ve büyük başarı elde etmesini önemli bulduklarını söyledi. Yalçın Ata'nın, zorlu bir süreç olan olağanüstü genel kurulları başarıyla geçerek İESOB Başkanlığı'na seçilmesinin takdire şayan bir başarı olduğunu belirten Aydan, Ata'nın Türk esnaf teşkilatları içindeki çalışmalarının da kendilerine kıvanç ve gurur verdiğini ifade etti.
Bugüne kadar yaptığı çalışmalarla kendisini ülke çapında ispatlamış olan Yalçın Ata’nın, yeni dönemde İzmir Birliği’nde de başarılı işlere imza atacağına gönülden inanıyor, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu’nun ve Türk Ayakkabı Camiası’ nın sonuna kadar Yalçın Ata’nın yanında yer alacağını ifade etmek istiyorum’ dedi.
Yalçın Ata’yı kutlamak ve kucaklamak için ülkenin dört bir yanından gelen Ayakkabıcılar Odalarının başkan ve yöneticileri, Ata hakkında benzer fikirleri dile getirerek, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Antalya Ayakkabı İmalatçıları Esnaf
Odası Başkanı Şefik Sarı da günün anısına Yalçın Ata’ya anlamlı bir hediye sundu.

 

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun